Här kommer Internationella Engelska Gymnasiet!

Låt oss stolt visa vår skola på FRISKOLEDAGEN

Söndagen den 29 augusti kl 12 – 14 i Kungsträdgården

Vi samlas under IEG’s banèr kl 11:30 i Kungsträdgården (vi har en väl synlig skylt).

• Artister (Amy Diamond, Timo Räisänen m.fl.) kamrater, aktiviteter, samtal från scenen (bl.a. med IES grundare Ms Barbara Bergström).
  • Manifestation av att friskolor behövs och att många föräldrar och elever försvarar rätten att välja skola!

Friskoledagen ordnas av Friskolornas Riksförbund i samarbete med Svenskt Näringsliv. Det är viktigt, även med tanke på hur friskolor angrips i valrörelsen, att vi är många – elever, föräldrar, personal – som kommer till Kungsträdgården den 29 augusti, till stöd för vår skola.

Ingen förhandsanmälan. Ingen lunch serveras; ta gärna med något lätt.

Uppskattar mycket om så många som möjligt om så många som möjligt av elever, föräldrar, anda anhöriga – alla som vill stå upp för vår skola – följer mig till Friskoledagen, så att IEGS blir den mest synliga och stolta skolan i Kungsträdgården!

Med varma hälsningar,
Dr. Margret Benedikz
Rektor, Internationella engelska Gymnasiet.