Win 15,000 kr

Augustpriset  Svenska Fo?rla?ggarefo?reningens litteraturpris

Ms Ulvgården writes:

Hej alla duktiga skribenter!

Alla elever på skolan mellan 16 och 20 år är välkomna att komma in med bidrag till skrivartävlingen Lilla Augustpriset! Om du har en diktsvit, en novell, en essä, en utredande text, ett reportage eller ett debattinlägg som du själv tycker blev lyckat eller som du håller på att skriva är du välkommen att delta med ditt bidrag.

Texten får vara högst 22.000 tecken eller 10 A4. Tala med din svensklärare om du är intresserad av att delta!

Pris är 15.000 kr.

Sista inlämningsdag: 8 september 2011

Lilla Augustpriset delas ut av Svenska Förläggareföreningen i samarbete med Posten. Augustgalan äger rum den 21 november 2011 i Stockholms Konserthus. Presskonferensen då de nominerade titlarna och de sex finalisterna till Lilla Augustpriset tillkännages äger rum den 17 oktober 2011.